QUI NO S'ATREVEIX A TREMOLAR

La Rita i l’Aida volen ser mares. Però sense saber-ne la raó, la Rita és incapaç de decidir-se del tot: alguna cosa molt endins l’espanta i bloqueja profundament.

En un viatge transgeneracional i subaquàtic a través de les dones de la família, descobrirem d’on surten aquestes pors i dubtes. Aquesta travessia, que ens portarà des del Buenos Aires de Piazzolla amb una balena ballarina fins a tanatoris que són discoteques, l’obligarà a qüestionar-se els patrons apresos i repetits dins l’entorn familiar, així com a destapar actituds i descobrir agressions que fins aquest moment s’havien mantingut ocultes dins l’ecosistema familiar.

Qui és que no s’atreveix a tremolar?

 
 

Amb el suport de:

Un dels encerts d'aquesta producció (amb un equip 100% femení) de la companyia la Viciosa és posar el dit a la nafra d'un tema esgarrifós i amagat però ben present a la nostra societat, i fer-ho en un to, a estones, de comèdia.
Potser el teatre realment necessari és com el que fa la Viciosa: històries que et captiven i que, sense forçar-te, t'obliguen a mirar la veritat als ulls.
Malgrat parlar del dolor soterrat, Qui no s'atreveix a tremolar és una història esperançadora que busca donar veu a totes aquelles persones que han patit en silenci les conseqüències dels abusos: "És una carta d’amor a totes aquestes dones que han sustentat la vida i la família amb maltractadors pel mig, que han patit abusos i ningú els ha donat l’espai ni la validesa perquè puguin trobar una manera de curar-se".

EQUIP

Direcció i dramatúrgia

Aura Foguet

Repartiment
Bàrbara Roig, Manar Taljo i Carmela Poch

Ajudanta de direcció
Elna Roca

Escenografia i vestuari

Paula Font

Disseny de llum
Ganecha Gil

Moviment

Lucía Torres

Espai Sonor
Ölivia Musyk

Imatges del poster i comunicació
Isabel Archs

Video
Looky Produccions

Una producció de
La Viciosa